VAN / TUŞBA - Tuşba Anaokulu

Tuşba Anaokulu

İSTASYON MAH. HAYIRLAR SK. TUŞBA ANAOKULU BLOK NO 19 TUŞBA / VAN
Vizyon
Eğitim alanında Tuşba´da tercih edilen, saygın, mensubu olmaktan gurur duyulan, marka haline gelmiş en güzel ve en başarılı okul olmaktır.
Misyon
Biz Tuşba Anaokulu olarak milli eğitimin amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda günün teknolojisini kullanıp hayat boyu öğrenmeyi ilke edinerek sürekli öğrenen, öğrendiği bilgi ve birikimlerini toplumun ve tüm insanlığın yararına kullanan, ailesini vatanını ve milletini seven, Türk milletinin ahlâki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden, yeteneklerini ön plana çıkaran, 21. yüzyılın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek mutlu, başarılı ve çevresi ile barışık ve kendine yetebilen, farklılıkları zenginlik kabul eden, empati kurabilen, pozitif düşünen nitelikli bireyler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :İkili
Dogalgaz