VAN / TUŞBA - Tuşba Anaokulu

Nis

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN DÜNYA ÇOCUKLARINA HEDİYE ETTİĞİ 23 NİSAN ULUSAL EGMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA  BİR HAFTA BOYUNCA RENKLİ ETKİNLİKLERLE BÜYÜK BİR COŞKU İÇERİSİNDE KUTLANDI.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ. RAHMETLE ANIYORUZ.

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESSİ ŞUBAT AYI KÜLTÜREL ÖĞELERİMİZLE İLGİLİ ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Mrt

Okulumuzda 1-7 Mart deprem haftası münasebetiyle deprem tahliye tatbikatı başarılı bir şekilde icra edilmiştir.

Mrt

EĞİTİM PROGRAMI KAPSAMINDA EĞİTİM-ÖĞRETİM ETKİNLİKLERİNİ ZENGİNLEŞTİRMEK AMAÇLI OKUL DIŞI ÖĞRENME ETKİNLİKLERİNE YÖNELİK GEZİLERİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR.

Mrt

Meslek Tanıtım Günlerimiz Devam Ediyor.

Ara

ÇOCUKLARIN SÖZEL DİL BECERİLERİNİ GELİŞTİRMEYE YÖNELİK YÜRÜTÜLEN BİR ETKİNLİĞE AİLELER SINIFTA GÖZLEMCİ OLARAK KATILDI VEÇOCUKLARLA BİRLİKTE HİKAYE OKUMA ETKİNLİĞİ YAPILDI. AİLELERE PROJE HAKKINDA BİLGİLENDİRMELER YAPILDI.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU  ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ARAMIZDAN AYRILIŞINIIN 85. YILINDA SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI VE CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINI BÜYÜK BİR COŞKU VE MUTLULUK İÇERİSİNDE  KUTLADIK.

Ekm

Okulumuz Sebe Başı Okul-Aile Birliği Genel Kurul Veli Toplantımızı Velilerimizin Yoğun Katılımı İle Gerçekleştirdik.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü çercevesinde okulumuzda deprem tahilye tatbikatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdik.

Ekm

Rehber öğretmen velilerimize psikoeğitim çalışması semineri verdi. Okul Müdürü Tuncer İpek velilerimizle tanıştı okulun işleyişi hakkında bilgi verdi. Velilerin sorularını cevapladı.

Haz

Projemize çocuk baba ilişkisini daha aktif kılmaya çalıştık. Babanın çocuğun dünyasındaki önemini bildiğimizden projemizde babalara çalıştık. Çocuklar babayla yaptığı etkinliklerden hem keyif aldılar hem de ilişkilerini olumlu yönde etkiledi.

Haz

0-3 ve 06 yaş arası çocukların belirlenen bir karakter üzerinden hayali bir hikâye yaratarak önce

hikâyenin resimlerini yapmaları ve daha sonra resimdeki olayların yazıya aktarılmasını sağlamak olacak. Bu çalışma çocukta Türkçeyi doğru kullanma, kelimeleri doğru söylememe, hayal kurma, yaratıcı düşünme becerisini geliştirme, sanatsal faaliyetlere ilgisini artırma, duygularını özgün ifade edebilme, resim yapma, ortaya bir ürün çıkarma becerilerini geliştirecek.

Çocukların oluşturulan hikayelerden bir kitap oluşturmak.